25 Ocak 2012 Çarşamba

25 ocak 2012 Adult Accounts

    Gitmek İçin Tıklayınız


24 Ocak 2012 Salı

Uniblue DriverScanner Full 2012 Lisans






DriverScanner, bilgisayarınızda bulunan sürücüleri (driver) [ses kartı, ekran kartı, USB, modem, yazıcı, anakart, klavye gibi] taramaya, yedeklemeye ve güncelleştirmeye yarayan bir program. Programın sürücü güncellemesi yanında bir özelliği de eğer bilgisayarınızın sürücülerini kaybetmişseniz ya da bilgisayara ön yükleme yoluyla bu sürücüler yüklenmişse ve elinizde sürücü yoksa bir kaç adımda kolayca sürücülerinizi yedekleyebilirsiniz. Bu sayede bir sorun çıktığında sıkıntıyı kolay bir şekilde aşabilirsiniz.

DriverScanner ile tüm sürücülerinizi güncel tutabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan program, sürücülerin tek tek kaynağını bulup bunlara en uygun, güncel sürücüleri sizin için arar ve bu işi otomatik olarak hem hızlı hem de kısa sürede yapabilir. Ayrıca bilgisayarınızın kurulduğu tarih ve şu an itibarıyla geçen süre içinde sürücü güncellemesi yaşanmış olabilir. Bu durumda en güncel sürücüye sahip olursunuz.

“Start Scan” tuşuna tıklayarak tarama işlemini başlatabilirsiniz. Tarama bittikten sonra bulduğu sürücüleri bir liste halinde çıkartıp, istediğiniz sürücüyü bilgisayarınıza indirip, kurabilir.

Program içinde bulunan yedekleme (backup) bölümü sayesinde aygıt yöneticinizde bulunan tüm sürücülerinizi ya da seçtiklerinizi bir sorun durumunda tekrar geri yüklemek için yedekleyebilirsiniz.

Geri yükleme (Restore) içinde daha önceden yedeklediğiniz veritabanını tekrar sisteme geri yükleyebilirsiniz. Programın ana menüsünde sürücülerin durumu da gösterilir. Toplam kaç donanım sürücüsü var ve bunların kaçı güncel ve kaçı güncel değil, güncelleme içinde gösterilir.




http://hotfile.com/dl/139233238/b011166/Driver_Scanner_Pro.rar.html

24 ocak 2012 Adult Accounts

                                  Gitmek İçin Tıklayınız


21 Ocak 2012 Cumartesi

21 Ocak Adult Accounts ( 21 January Adult Accounts )




Gitmek İçin Tıklayınız 

Slumdog Millionaire (Milyoner)

Slumdog Millionaire(Milyoner) Full HD indir 
Filmin Adı: Slumdog Millionaire Full HD indir,Milyoner Full HD indir
Filmin Türü: Romantik , Dram
İndirCafe.Org Puanı: 8,2/10
Filmin Yönetmeni: Danny Boyle,Loveleen Tandan
Filmin Senaryosu: Simon Beaufoy
Filmin Oyuncuları: Dev Patel, Freida Pinto, Ayush Mahesh Khedekar, Anil Kapoor
Filmin Gösterim Tarihi: 27 Şubat 2009
Filmin Süresi: 1 saat 58 dk
Filmin Konusu: Jamal Malik Mumbainin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistanda katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.
Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamalın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur.




                                

19 Ocak 2012 Perşembe

Internet.Download.Manager.v6.07.16 FULL








Internet Download Manager (IDM) dosya indirme hızınızı beş katına kadar arttırmanıza imkan tanıyan, gelişmiş özelliklere sahip download yöneticisidir. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır, uzman veya acemi kullanıcılar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yazılım ile download işlemi devam ederken durdurabilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.


83 Tane Windows 7 Temaları ( Bakmadan Geçme )

83 Windows 7 temaları 2011 



Bilgisayarınıza baktığınızda birbirinden güzel temalar göreceksiniz. Her yaşa hitap eden toplam 40 temadan oluşur 2011 temalarını bence kaçırmayın...


İNDİR :

FileSonic.com, fast and easy file storage.

http://www.filesonic.com/file/zgg967o

Defraggler v2.08.373 Türkçe



Defraggler v2.08.373 Türkçe

Bilgisayarın hızlı olması hardiskimizinde hızlı olmasına bağlıdır, zamanla yüklediğimiz ve sildiğimiz dosyalar yüzünden harddiskimiz yavaşlar ve sesler gelmeye başlar, harddiskimizi hızlandırmak için disk birletiriyi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Defraggler windows üzerinde kullandığımız disk birleştiriciye göre oldukça gelişmiş ve temiz bir disk birleştirme programıdır. Windowsdaki disk birleştirici hepimizin bildiği gibi düzgün disk birleştirmesi yapamıyor, Ccleanerin yapımcısı tarafından hazırlanan Defragglerı kesinlikle tavsiye ediyoruz Teknomobil.org olarak.

İstenilen dosyanın tamir edilmesi :
Defraggler ile sürücüdeki istediğiniz dosyayı seçerek tamir edebilirsiniz. Böylece koca bir diskin tamir olmasını beklemenize gerek kalmaz.

Kullanışlı ve taşınabilir :
Defraggler, diğer Piriform programları gibi (CCleaner ve Recuva) aynı mimaride yazıldı ve tek EXE dosyası ile çalışıyor. Bu sayede taşınabilir diske atabilir ve herhangi bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Dosyaların saptanması :
Defraggler, seçtiğiniz sürücüdeki dosyaları analiz ederek bölünmüş dosyaların listesini sunar. Bunlardan birini veya birçoğunu seçerek birleştirebilirsiniz. Ayrıca o dosyaların diskteki yerini de göstermektedir.

İNDİR:

FileSonic.com, fast and easy file storage.

360Amigo System Speedup Pro v1.2.1.6900 Türkçe


360Amigo System Speedup Pro v1.2.1.6900 Türkçe

Bilgisayarınızın yavaşladığını düşünüyorsanız, ihtiyaç duyduğunuz yardım çok yakında. 360Amigo System Speedup uygulaması sayesinde bilgisayarınızın performansını dramatik ölçüde arttırmanız mümkündür. Sistem temizlik aracı, sistem optimizasyon aracı ve geniş bir yelpazede araçlar içeren bu paketi denemelisiniz.

Hem acemi kullanıcılar, hem tecrübeli kullanıcılar için farklı seçenekler içeren bu uygulama Windows kayıt defterini optimize ederek performans engellerini ortadan kaldırır. Üstelik bir dakikanın altında bir sürede büyük bir artış sağlar.

İndir :


FileSonic.com, fast and easy file storage.

16 Ocak 2012 Pazartesi

AVG PC Tuneup 10.0.0.27 - Full Sürüm


AVG PC Tuneup 10.0.0.27 - Full Sürüm

Bilgisayarınızdan en iyi performansı alın. AVG'nin sizi çevrimiçi koruyabileceğini artık biliyorsunuz. Şimdi bu uzmanlığımızı sizi yavaşlatan sorunlara çözüm bularak bir adım ileri taşıyoruz. AVG PC Tuneup, bilgisayarınızdan en iyi performansı almanıza yardım edecek tek pakette toplanmış çözümdür.

NoT: aushelper.dll dosyasını programı kurduktan sonra kapı iken, kurulu olduğu dosya içerisine atıp değişikliklere evet demeniz yeterli olacaktır.

Dosya Türü / File Extension: Rar
Download Linki : Multiupload
Dosya Boyutu / File Size : 8.27 MB
Dosya Şifresi / File Pass : Yok/None
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Kaspersky 2012




http://www.filesonic.com/file/CDReuSC

15 Ocak 2012 Pazar

Watery Desktop 3D 3.39


Watery Desktop 3D 3.39

Watery Desktop 3D hem duvarkağıdı hem de ekran koruyucu olarak kullanabileceğiniz bir yazılım. Dalgalanma ve yağmur efekti yaratabildiğiniz programla masaüstünüzde fırtına çıkmışçasına sert dalgalanmalar veya hafif yağmurlu bir gündeki gibi ufak dalgalanmalar yaratmanız mümkün. 3 boyutlu programın oluşturduğu efektle tüm masaüstünün dalgalandığını görmek ise oldukça eğlenceli.


12 Ocak 2012 Perşembe

ŞOK ŞOK DARKORBİT URİDYUM VE CREDİ HİLESİ %100 ÇALIŞIYOR




DENENDİ YAPMANIZ GEREKENLER
1---Bunu BIG 8809437 bu numaraya 6662 göndermen yeter. 


DİKKAT:: HATTINIZDA ALTI BUÇUK LİRANIN OLMASI LZM 


DİKKAT::Lütfen BIG ile 8809437 arasında boşluk bırakmayı unutma!


2----MESAJI GÖNDERDİKTENSONRA SİZE İD İNİZİ SORAN BİRMESAJ GELECEK 


CEVAPLAYIP YOLLAYIN ENGEÇ 1 SAATE URİNİZ VE CREDİNİZ TAVAN YAPICAK 


RESİMDEKİ GİBİ

9 Ocak 2012 Pazartesi

Mezar Hirsizlari I Sell The Dead DVDRip Türkçe Dublaj

[Resim: 334poster_i_sell_the_dead.jpg]


"Yüzüklerin Efendisi" ve "Lost"un yıldızı Dominic Monaghan başrolde Arthur Blake (Dominic Monaghan) genç bir mezar hırsızıdır Ancak 18 yüzyılda mezar hırsızları ölümle cezalandırılmaktadır Arthur Blake'in idamına birkaç saat kalmıştır Genç adamın yanında sadece Rahip Francis Duffy (Ron Perlman) vardır Arthur Rahip'e, Willie Grimes (Larry Fessenden) ile birlikte mezar hırsızlığına nasıl başladığını anlatır..



[Resim: mezarhirsizlari2008dvdr.jpg]

http://www.filesonic.com/file/OHSuSiN/MezarHirsizlari-2008-DVDRip-TR.avi

Şeytanın Oteli 3 - Fritt vilt 3 - 2010

Şeytanın Oteli 3 - Fritt vilt 3 - 2010 720p (DUAL EN-TR) MKV

Şeytanın Oteli 3 - Fritt vilt 3 - 2010 720p (DUAL EN-TR) MKV indir

Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 8 Nisan 2011
Yönetmen : Mikkel Brænne Sandemose
Yapım : 2010, Norveç , 95 dk.
Oyuncular : Ida Marie Bakkerud (Hedda) , Kim S. Falck-Jørgensen (Anders) , Pål Stokka (Magne) , Julie Rusti (Siri)

Norveç sinemasının son dönemdeki en başarılı slasher yapımlarından biri olan ”Fritt Vilt” serisi, üçüncü filmle devam ediyor.

Jotunheimen 1976, Stehøe dağ oteli bir dizi gizemli olaydan sonra iflâs halindedir. Ailesi, oğullarını, başına gelen belâlardan kurtardıktan sonra kilit altında tutmaktadır. Ancak bir gün birşeyler olur. Resmi kayıtlara göre çocuk dışarıda oynarken bir buz yarığına düşmüştür ve ailesi onu ararken çığın altında kalmışlardır. On yıl sonra, davayı araştıran polis bazı şeylerin göründüğü gibi olmadığını farkeder. Şimdi altı genç insanla birlikte geri dönüş yolundadır. Nasıl bir belâyla karşı karşıya olduklarına kuşku yoktur, ancak korku dolu anlarla yüzleşeceklerdir.

Filmden Kareler

Şeytanın Oteli 3 - Fritt vilt 3 - 2010 720p (DUAL EN-TR) MKV

Şeytanın Oteli 3 - Fritt vilt 3 - 2010 720p (DUAL EN-TR) MKV

Şeytanın Oteli 3 - Fritt vilt 3 - 2010 720p (DUAL EN-TR) MKV



http://www.filesonic.com/file/S9PICK8/SeytaninOteli3-2010-DVDRip-TR.avi

Satılık Ruh | My Soul To Take | 2010 | BRRip | TR Dublaj



http://www.imdb.com/title/tt0872230/


Yapım:2010 ~ ABD
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen:Wes Craven
Oyuncular:Max Thieriot, Frank Grillo, Zena Grey, Emily Meade, Nicole Patrick, Jessica Hecht, Denzel Whitaker, Dennis Boutsikaris, Nick Lashaway, Anthony Del Negro, Christopher Place, Courtney Stow, Danai Gurira, David Boston, Kaitlyn Stow, Ryan E. Bulson, Trevor St. John, Trevor Harker
Senaryo:Wes Craven
Yapımcı:Wes Craven, Iya Labunka, Anthony Katagas, Andrew Rona
Görüntü Yönetmeni:Petra Korner
Müzik:Marco Beltrami
Filmin Websitesi:My Soul To Take Movie Official Site - iamROGUE.com
Gösterim Tarihi: 08 Ekim 2010 (Türkiye)

Riverton adlı kasaba huzurlu ve sakin bir görünüm sunmaktadır. Oysa 16 yıl önce kasaba bir seri katilin hışmına uğramıştır. Kötü ruhlu katil öldürülüğü gece geri döneceğine ve o gece doğan yedi çocuğu tek tek öldüreceğine yemin etmiştir.Bu efsane şimdi gerçek olmak üzeredir. Olayın üstünden geçen 16 yılın ardından kasabada insanlar esrarengiz bir şekilde kaybolmaya başlarlar. Tüm gözler o gece doğan yedi çocuğa dikilmiştir. Ve içlerinden yalnızca biri gerçehği bilmektedir.



7 Ocak 2012 Cumartesi

HAFTANIN YAZARI




HAFTANIN YAZARI ::::::::::::::::::::::::::TEPRİKEDERİZ


BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Shrek 4: Forever After | Shrek 4: Sonsuza Dek Mutlu | 2010 | 720p |

shrekforeverafterver10 Shrek 4: Forever After | Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu | 2010 | 720p | İndir | Download | MKV | 535mb | KrSn TeAm

Şeytan ruhlu ejderhanın hakkından geldikten; güzeller güzeli prensesi ve kayınpederinin krallığını kurtardıktan sonra yeşil yaratığımız daha ne yapsın? Sevimli Şrek’imiz artık evinin erkeği olmuştur. Bir zamanlar ödünü patlattığı köylülerin bahçe bellerini gönülsüzce imzalayarak günlerini geçirir. Peki, onun yeri göğü inleten ünlü kükremesine ne oldu?
Kendisini “gerçek bir canavar” gibi hissettiği günlerin özlemini çeken Şrek, tatlı dilli işadamı Rumpelstiltskin ile imzaladığı anlaşmada dolandırılır. Kendisini aniden Uzak Ülke’nin çarpık alternatif versiyonunda bulur. Rumpelstiltskin’in kral olduğu o ülkede yeşil canavarlar av malzemesi haline gelmiştir. Üstelik Şrek ile Fiona hiç tanışmamıştır. Saflığı yüzünden yaptığı herşeyi geri alarak dostlarını kurtarmak, dünyasını geri kazanmak ve hayattaki tek gerçek aşkına yeniden kavuşmak Şrek’in bundan sonra atacağı adımlara bağlıdır.

shrek4foreverafter20107 Shrek 4: Forever After | Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu | 2010 | 720p | İndir | Download | MKV | 535mb | KrSn TeAm


Lanetli Oyun | BRRip | 2009 | Türkçe Dublaj





Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj 





Yapım: 2009 - ABD
Tür: Gerilim, Korku,
Süre: 84 dakika
Yönetmen: Álvaro De Armiñán,
Oyuncular: Eliza Dushku, Mike Vogel, Enrique Zaldua, Boris Martinez, Martxelo Rubio, Lindsay Caroline Robba, Ander Pardo, Ethan Rains, Gary Piquer, Naike Rivelli,
Senaryo: Bruce A. Taylor, Roderick Taylor,
Yapımcı: Juan Carlos Orihuela, Billy Dietrich, Antonio Cuadri

http://www.imdb.com/title/tt0870937/

Bir grup sörfçü bir oyunu bulurlar ve buldukları bu oyun her oynandıgında onlara yeni bir hayat sunmaktadır.




Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj


Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj
Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj
Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj
Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj
Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj





Lanetli Oyun | BRRip | 2009 |  Türkçe Dublaj

http://www.filesonic.com/file/FyvPg6F

Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj





Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj
 




Yapım yılı: 2011
Tür: Aksiyon , Macera , Komedi
Yönetmen: Robert Rodriguez
Oyuncular: Jessica Alba, Antonio Banderas, Alexa Vega, devamı...
Orijinal adı: Spy Kids 4: All the Time in the World
uzun metrajlı film ABD .
Süre: 88 dk
Dağıtımcı: Pinema



Özet: Marissa Cortez (Jessica Alba), özel servisteki görevden ayrılarak kendisini ailesine ve çocuklarına adamaya karar veren eski bir ajandır. Fakat öğrendiği tehditkar bir haber üzerine gizli servise geri döner. Zira zamanın dengesiyle oyna*** dünyayı yok etmenin bir yolunu bulan kötü adam (Danger D'Amo) iş başındadır. Marissa gizli görevini kocasından saklamaya çalışsa da çocuklarının (Rowan Blanchard ve Mason Cook) bu macera dolu işe bulaşmasına engel olamaz....

Tarantino ile birlikte sinemanın dahi çocukları olarak anılan Robert Rodriguez imzalı, ilk kez 2001'de seyrettiğimiz "Spy Kids" serisinin bu dördüncü filminde çılgın çocukların dünyayı kurtarmaya çalışırken, sinema salonları da yeni bir deneyime tanıklık edecek. Zira yönetmen Rodriguez bu sefer sadece göze ve kulağa değil, burunlara da hitap etmenin peşinde. Aroma-Scope tekniği ile sinemaya dördüncü hissi, kokuyu da katan film bu yönüyle de merak uyandırıyor...

Oyuncu kadrosunda ise Jessica Alba'nın öne çıktığı yapımda güzel oyuncunun yanı sıra kadın seyircilerin halen gözdesi olan Antonio Banderas, Alexa Vega, Danny Trejo, Jeremy Piven ve birçok çocuk yer alıyor...





Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj


Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj
Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj
Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj
Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj





Çılgın Çocuklar | BRRip | 2011 | Türkçe Dublaj

http://www.filesonic.com/file/u0kWmrw

6 Ocak 2012 Cuma

BATTLEFIELD 3 – REPACK – 8.6 GB - FULL



[Resim: 47a8098382.jpg]






Developer: Digital Illusions/EA DICE
Publisher: Electronic Arts Inc.
Genre: shooter /
Platform: PC / Windows

Release date: World: 25 October 2011
USA: 25 October 2011
Europe: 25 October 2011
Play modes: single / multiplayer
Multiplayer: LAN / Internet | number of players: 1-64
Game language: English
Age requirements: 16+ | media: 2 DVD




Minimum requirements for Battlefield 3

OS: Windows Vista or Windows 7
Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
Graphics card memory: 1 GB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
image

image


image



                              Oyun Videosu




New Dad In Town 720p Blu ray



http://www.filesonic.com/file/yLrWvGK/BLBX-BIII.part01.rar

http://www.filesonic.com/file/Xz1Lcmy/BLBX-BIII.part02.rar

http://www.filesonic.com/file/PLME4ud/BLBX-BIII.part03.rar

http://www.filesonic.com/file/kkufReg/BLBX-BIII.part04.rar

http://www.filesonic.com/file/vZPRHe5/BLBX-BIII.part05.rar

http://www.filesonic.com/file/w6sJWID/BLBX-BIII.part06.rar

http://www.filesonic.com/file/HRpJHAa/BLBX-BIII.part07.rar

http://www.filesonic.com/file/sykYeOS/BLBX-BIII.part08.rar

http://www.filesonic.com/file/e9yZri7/BLBX-BIII.part09.rar