4 Aralık 2011 Pazar

Sid Meier's Civilization V [SKIDROW] | ZAMUNDA |

Sid Meier's
Sid Meier's Civilization V [SKIDROW] | ZAMUNDA |


Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin.
SKIDROW
3.10 GB
Sid Meier, insanlık tarihi üzerine ansiklopediler okuyan özel bir oyun yapımcısı. Onun oyunu Civilization da insanlığın öyküsünü anlatan bir strateji oyunu. 90’lı yılların başından beri klasik olarak kabul edilen seri, Sid Meier’i da oyun tarihine geçirmiş durumda. Birçok eklenti paketiyle kusursuza yakın Civilization’dan sonra Sid Meier’in yeni hamlesi merakla bekleniyordu. Öncelikle yeni oyun görsel olarak farkıyla karşımıza çıkıyor. Civilization 4' e göre renklerin canlılığı biraz daha arttırılmış. Soğuk laboratuar havasından daha sıcak renklere geçilmiş tıpkı. Bu bakımdan oyunun Civilization 3'deki palete daha yakın olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca konsollar için çıkan Civilization Revolution kadar olmasa da karşımızda canlı, renkli bir oyun var. Bu seride DirectX 11 desteğini de görüyoruz. Ancak takdir edersiniz ki Civilization gibi bir oyunda DirectX 11 desteğinin çok da efektif ve göze çarpan bir tarafı olmuyor.Öncelikle söylemek gerekir ki artık ben dahil sanırım birçok Civilization oyuncusu köklü değişikliklere sahip çok farklı bir oyun beklentisinden vazgeçti. Çünkü Civilization 5 de dahil olmak üzere, Amiga'da çıkan ilk Civilization serisinden bu yana aslında oyunun içeriğinde ve gidişatında sadece ufak tefek değişiklikler olmuştur. Bu yeni oyunda da tekerleğin icadından nükleer silaha kadar gidip Apollo programı ile nihayete varıyoruz. Uzaya adım atarak oyunun çehresini değiştirecek bir yenilikten hala uzağız. Bu yeni oyun için aslında modifiye edilmiş bir Civilization 4 dersek yanlış söylemiş olmayız. Civilization 4 eklenti paketleri ile zaten “tam” bir oyun haline gelmişti. Civilization V'te de bu yeniliklerin hepsini görmekle birlikte daha farklı güzellikler ile de karsılaşıyoruz.
Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1920x1097.
Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1920x1169.
Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1920x1080.
Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1920x1174.
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows® XP SP3/ Windows® Vista SP2/ Windows® 7
İşlemci: Dual Core CPU
RAM: 2GB RAM
Hard Disk: 8 GB Free
Ekran Kartı: 256 MB ATI HD2600 XT veya daha iyisi, 256 MB nVidia 7900 GS veya daha iyisi, veya Core i3 ya da daha iyi entegre grafik
Ses: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
DirectX®: DirectX® version 9.0c

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:


İşletim sistemi: Windows® Vista SP2/ Windows® 7
İşlemci: 1.8 GHz 4 Çekirdek  CPU
RAM: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 8 GB Free
Ekran Kartı: 512 MB ATI 4800 serisi veya daha iyisi, 512 MB nVidia 9800 serisi veya daha iyisi
Ses: DirectX 9.0c uyunlu ses kartı
DirectX®: DirectX® version 11

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder