5 Aralık 2011 Pazartesi

team viever


TeamViewer

Daha Hızlı Sürükle ve Bırak

Kolay bir şekilde istenen dosyaları uzaktan kontrol penceresine veya bu pencereden sürükleyin ve istediğiniz yere bırakın.
bilgisayarlar arasında dosyaları sürükleyin ve bırakın 

Genişletilmiş Çoklu Monitör Desteği

Siz ve müşterileriniz iki veya daha fazla ekranda mı çalışıyor? Sonrasında kendi monitörlerinizde uzaktaki birden fazla ekranı 1:1 ölçekte görüntüleyin - aynı anda ve geçiş yapmadan.
çoklu monitör desteği


bilgisayar için bağlantı ayarlarını kaydetme iletişim kutusu

Bilgisayar için Bağlantı Ayarlarını Kaydet

Şimdi bağlantı ayarlarınızı her bilgisayar için bilgisayarlarınıza ve iletişim listesine ayrı bir şekilde kaydedebilirsiniz ve sonraki bağlantılarda yapılandırma süresinden tasarruf edersiniz.
 TeamViewer menüsü ile ekran resimleri çekin

Entegre Resim Fonksiyonu

Bir uzaktan kontrol oturumu sırasında istediğiniz anda bir ekran resmi oluşturun. Bu sayede, uzaktaki ekranında resimleri ışık hızında elde edilir.


AVI Çevirici

Kaydedilmiş olan oturumlarınızı AVI formatına çevirin ve isteğinize göre videolarınızı düzenleyin.
TeamViewer formatından avi'ye çevrim 

Ayarlanabilir TeamViewer Paneli

TeamViewer Panelinizi yerel monitörlerinizde istediğiniz yere yerleştirin, bu sayede önemli her ekranı istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz.
TeamViewer panelinin serbest hareket edebilmesi


Performans sembolüne sahip TeamViewer 7

Geliştirilmiş Performans

Veri paketlerinin ve ekran ayarlarının optimizasyonu sayesinde özellikle doğrudan bağlantılar ve dosya transferi şimdi çok daha hızlıdır.
 Performans sembolüne sahip TeamViewer Manager

TeamViewer Manager ile optimize edilmiş performans

İnanılmaz hız artışları, özellikle büyük veritabanları için. Optimize edilmiş veritabanı talepleri ile TeamViewer Manager şimdi 4 kata kadar daha hızlıdır.
grafik bölücü



Toplantılar ve Sunumlar

İlk online toplantınızı şimdi düzenleyin – hızlı ve anında.

Yüklemeler:

tam sürümü v7.0.12189
QuickJoin v7.0.12189
 Apple ikonuLinux ikonu Mac ve Linux kullanıcıları için not...
TeamViewer 7 toplantı sekmesi resmi

anlık toplantı başlat butonu

Anlık Toplantı

Sadece bir tıklama ile herhangi bir katılımcı eklemeden önce de toplantınızı başlatabilirsiniz - hazırlık ve test için idealdir. İş arkadaşlarınızı, iş ortaklarınızı veya müşterilerinizi hemen davet edin.
 toplantı organize etmek için bağlantılar

Toplantılarınızı Planlayın

Doğrudan e-posta istemcinizi kullanarak toplantılarınızı planlayın ve davetiye gönderin. Planladığınız tüm toplantıları en mükemmel şekilde takip edebilmek için TeamViewer hesabınızdaki yeni "Toplantılarım" özelliğini kullanın. Randevularınızı otomatik olarak Outlook takviminize aktarın.


25 katılımcı

25 Katılımcıya Kadar

Toplantınıza 25 adede kadar katılımcı davet edin. Kişisel 1:1 ölçekte potansiyel yeni müşterilere yapacağınız pazarlama sunumlarından, geniş kapsamlı uluslararası toplantılara kadar her şey mümkündür.
 TeamViewer logosu ve iPad için ikon

Yolda Mobil Katılım

iPhone, iPad (Çok yakında) ve Android için yeni TeamViewer Apps ile toplantılara katılım yolda da ihtiyaç duyduğunuz her zaman mümkündür. Bu yolla, siz ve iş arkadaşlarınız kesinlikle hiçbir önemli kararı kaçırmayacaktır.



TeamViewer 7 paneli resmi

Sunucu – Organizatör – Katılımcı

Bir toplantı sırasında katılımcılar için farklı haklar belirleyebilirsiniz. Bir katılımcıyı organize eden olarak belirleyin. Bu kişi, toplantı sırasında size destek olmak için daha fazla ayrıcalığa sahip olacaktır. Alternatif olarak, başka bir katılımcıya da sunum yapan görevi verebilirsiniz, bu sayede bu kişi de ekranını paylaşabilir.
katılımcı aracı

çoklu webcam aracı

Haberleşme Araçları

Şimdi tüm katılımcılar birbirlerini görebilir ve duyabilir. Bir toplantı sırasında, IP üzerinden Ses ve Kamera ile bağlıdırlar. Sohbet, beyaz tahta veya telefon konferansları gibi ek araçlar da fikirlerin sesli ve görsel olarak desteklenmesine yardımcı olur. Canlı toplantılar ve sunumlar için çok çeşitli haberleşme araçları arasından seçim yapabilirsiniz.

Dosya Kutusu

Bir toplantı sırasında bazı dosyaların yüklenebilmesini mi istiyorsunuz? Sürükle ve Bırak ile istediğiniz belgeleri paylaşılan dosya kutusuna kopyalayın ve istediğiniz zaman kolay ve hızlı bir şekilde paylaşın.
dosya kutusu aracı




Sunumları Kaydedin

Ekrandaki sunumlarınızı kaydedin ve videonuzu AVI formatına çevirin. Bu yolla, istediğiniz zaman videolarınızı düzenleyebilirsiniz.
TeamViewer formatından avi'ye çevrim 

Ayarlanabilir TeamViewer Paneli

Ekranınızın tamamında sunum yaparken, TeamViewer Panelinizi kolay bir şekilde istediğiniz konuma sürükleyebilirsiniz – hatta, örneğin, önemli tüm ekran alanları ile ilgili komple bir görüşe sahip olmak amacıyla ikinci bir monitör de kullanabilirsiniz.
TeamViewer panelinin serbest hareket edebilmesi
grafik bölücü




Sevgili Mac ve Linux kullanıcıları,

Yukarıda bahsedilen özellikler sadece Windows işletim sistemlerine özeldir. Ancak Mac OS ve Linux (Flash tabanlı) istasyonlardan da toplantılara katılabilirsiniz. Mac OS ve Linux için bulunan Beta sürümlerinde, Windows işletim sistemlerinde çalışan TeamViewer 7'ye uzaktan kontrol bağlantısı yapılabilmektedir.
Mac OS ve Linux için yeni özellikler üzerinde sıkı bir çalışma sürdürüyoruz. TeamViewer 7'nin Mac OS ve Linux için yeni özellikler barındıran son sürümünün 2012'nin ilk çeyreğinde çıkarılması planlanmaktadır. Bu tarihi, web sitemizde açıklayacağız. Mac OS veya Linux ile ilgilenen kişiler listemize katılmak için sadecesupport@teamviewer.com adresine e-posta göndermeniz yeterli.



Mevcut Müşteriler için bilgi



Lisanslar, Güncellemeler ve Önceki Sürümlere Uyumluluk

  • TeamViewer 7 kullanıcıları, TeamViewer 3, 4, 5 ve 6 ile uzaktan kontrol bağlantıları kurabilirler.
  • Ancak, teknik nedenler ve lisans konuları sebebiyle, diğer yönde bir bağlantı, örn. TeamViewer 3, 4, 5 ve 6'dan TeamViewer 7'ye mümkün değildir.
  • Yeni toplantı özellikleri sadece TeamViewer 7 tarafından desteklenmektedir. Çok sayıda yeni özellik bulunması nedeniyle, sürüm 7 ile yapılan toplantılar teknik nedenlerden dolayı önceki sürümler ile uyumlu değildir.
  • Ana sayfanız üzerindeki yükleme bağlantısı hakkında önemli not: Son sürümün çıkması ile ana sayfamız üzerindeki yükleme bağlantıları değiştirilecektir ve sonrasında sürüm 7 yüklenmeye başlanacaktır. Sürüm 6 ile çalışmaya devam etmek istiyorsanız sürüm 6 yeni sürüme bir bağlantı kuramayacağı için Yükle/Önceki sürümleraracılığıyla müşteri modülünü yüklemeniz gerekeceği anlamına gelir. Bu nedenle, kolaylaştırma amacıyla yeni sürüme erken geçmenizi öneririz.
TeamViewer
link: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/indir.php?lid=6125

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder