19 Ocak 2012 Perşembe

Internet.Download.Manager.v6.07.16 FULL








Internet Download Manager (IDM) dosya indirme hızınızı beş katına kadar arttırmanıza imkan tanıyan, gelişmiş özelliklere sahip download yöneticisidir. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır, uzman veya acemi kullanıcılar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yazılım ile download işlemi devam ederken durdurabilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.




Diğer download yöneticilerinin aksine içerdiği akıllı dinamik dosya bölümleme teknolojisi sayesinde download hızını arttırabilmektedir. Internet Download Manager ile birkaç dosyayı aynı anda download edebilirsiniz. Beklenmedik güç ve internet kesintileri veya ağ ile ilgili sorunlarından dolayı yüklenenler kaybolmaz ve kaldığınız yerden devam eder.

Sık kullanılan internet tarayıcıları ile (İnternet Explorer, Firefox, Chrome, Opera ve Netscape) uyumlu çalışabilir. İsteğe göre dosyaları 16 ayrı kanaldan download edebilir. Ayrıca zip uzantılı sıkıştırılmış arşivleri ön izleme yapabilmektedir. Zamanlama özelliği ile download işleminin ne zaman başlayacağına karar verebilirsiniz.

Internet Download Manager yeni versiyonu ile birlikte YouTube, MySpaceTV ve Google Video gibi internet siteleri üzerinden flash videoları indirmenize de imkan tanımaktadır. FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini ve proxy sunucularını desteklemektedir. IDMAN tamamlanan dosyalar için otomatik virüs taraması başlatabilir, özelleştirilebilir arayüzü sayesinde istediğiniz tasarımı kullanabilirsiniz. Yazılımı türkçe kullanmak için türkçe dil yamasını kurabilirsiniz.



İNDİR :

FileSonic.com, fast and easy file storage.

http://www.filesonic.com/file/FFFK5Oj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder